دستور پخت خورشت به؛ غذای خوشمزه با مرغ
نوشته شده توسط : روح الله باقری

مواد لازم برای خورشت به

  سینه مرغ متوسط: یک عدد

  به بزرگ: یک عدد

  پیاز بزرگ: یک عدد

  لپه: 3 قاشق غذاخوری

  رب گوجه‌فرنگی: 3 قاشق غذاخوری

  آبلیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری

  زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری

  شکر: 2 قاشق غذاخوری

  نمک، زردچوبه، فلفل و روغن: به میزان لازم

خورشت به را چه طور درست کنیم

طرز تهیه خورشت به

پیاز را خردکرده و در قابلمه‌ای ریخته و با کمی روغن تفت می‌دهیم و وقتی پیازها سبک شد زردچوبه و رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم بعد تکه‌های مرغ را که از قبل خردکرده و شسته‌ایم همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده و تفت داده و سپس دو لیوان آب‌جوش به مواد اضافه کرده و روی حرارت کم می‌گذاریم.

 آموزش آشپزی

فیلم آشپزی: فوت و فن‌های پخت خورشت بامیه جاافتاده

 

وقتی تکه‌های مرغ نیم‌ پز شد آب لپه را که از قبل شسته و خیس کرده‌ایم، خالی کرده و همراه به که فقط هسته آنها را گرفته‌ و خرد کرده‌ایم به خورشت اضافه می‌کنیم. یادتان باشد که به را نباید پوست بگیریم تا هنگام پخت له نشود.

 

فیلم آشپزی: دستور پخت خورشت آلو و قیسی

 

وقتی تمام مواد پخت شکر، زعفران ‌دم کرده و آبلیمو را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه جوشیدن و جاافتادن، خورشت را از روی حرارت برداشته در ظرف مناسبی ریخته و با برنج سرو می‌کنیم.

 

نکات آشپزی

​​​​​​​برای خوشمزه‌تر و لعاب‌دارشدن خورشت می‌توانیم به آن آلو خورشتی اضافه کنیم.

 

به جای آبلیمو می‌توانیم از لیموعمانی استفاده کنیم.




:: موضوعات مرتبط: آموزش آشپزی , ,
:: بازدید از این مطلب : 772
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 آذر 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: