مواد لازم برای خورشت به
سینه مرغ متوسط: یک عدد
به بزرگ: یک عدد
پیاز بزرگ: یک عدد
لپه: 3 قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی: 3 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
شکر: 2 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، فلفل و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه خورشت به
پیاز را خردکرده و در قابلمهای ریخته و با کمی روغن تفت میدهیم و وقتی پیازها سبک شد زردچوبه و رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم بعد تکههای مرغ را که از قبل خردکرده و شستهایم همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده و تفت داده و سپس دو لیوان آبجوش به مواد اضافه کرده و روی حرارت کم میگذاریم.
آموزش آشپزی
فیلم آشپزی: فوت و فنهای پخت خورشت بامیه جاافتاده
وقتی تکههای مرغ نیم پز شد آب لپه را که از قبل شسته و خیس کردهایم، خالی کرده و همراه به که فقط هسته آنها را گرفته و خرد کردهایم به خورشت اضافه میکنیم. یادتان باشد که به را نباید پوست بگیریم تا هنگام پخت له نشود.
فیلم آشپزی: دستور پخت خورشت آلو و قیسی
وقتی تمام مواد پخت شکر، زعفران دم کرده و آبلیمو را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه جوشیدن و جاافتادن، خورشت را از روی حرارت برداشته در ظرف مناسبی ریخته و با برنج سرو میکنیم.
نکات آشپزی
برای خوشمزهتر و لعابدارشدن خورشت میتوانیم به آن آلو خورشتی اضافه کنیم.
به جای آبلیمو میتوانیم از لیموعمانی استفاده کنیم.
:: موضوعات مرتبط:
آموزش آشپزی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 772
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0